Oct. 29, 2012

SKRIVET AV SARA DEN 2012-10-29 KLOCKAN 08:26:25


god morgon!
det är så mysigt att tända ljus på morgonen. man blir liksom på bra humör och så lugn på nåt sätt. och så är det ju fint oxå! :-)

jaha måndag idag, och mulet ute. kommer det mer snö idag tro? hoppas inte det. oktober känns inte som en snö månad. vänta tills november iaf!
iaf så denna dag bjuder på mys och lek. har inget planerat förutom tvättstuga nu på morgonen. även fast man har tvättmaskin inne så brukar jag boka tvättstugan ibland för att tvätta sängkläder och handdukar som man kan torktumla! :-) slipper det hänga i hela lägenheten! ;-)

nu ska jag dricka upp kaffet och sen ska jag spela Mario cart med Elias. väldigt roligt! :-)

ha en fin måndag alla ni!

drömmar!

SKRIVET AV SARA DEN 2012-10-25 KLOCKAN 10:42:55
Usch vad trött jag är i huvudet och kroppen idag! hänger inte alls med! jag tror det är för att jag drömde så mycket i natt. kommer inte ihåg allt jag drömde men en dröm var iaf att jag skulle åka till ullared dag shoppa men jag kom aldrig fram för det hände massa tok på vägen. konstig dröm! :-)
jag vet iaf att jag drömde länge, iaf kändes det så. för idag är jag inte alls med på noterna! Hua!

det är märkligt att man kan drömma så pass konstiga drömmar. jag menar, ullared har ju inte funnits i mina tankar på väldigt länge men ändå kommer det med i drömmen. det är konstigt. fast ändå häftigt att man drömmer över huvudtaget. att man kan se nåt fast man sover, och att man inte kan bestämma vad man ska drömma utan det kommer av sig själv. coolt!

nej, nog med svammel!
nu blir det lunch sen in till stan och hämta bilen!
trevlig torsdag på er!

Tradera vinst!

SKRIVET AV SARA DEN 2012-10-24 KLOCKAN 08:29:58
dessa fina kavat stövlar vann jag på Tradera härom dagen. jätte varma och knappt använda! oliver prövade dom igår och han var jätte varm om fötterna när vi kom in efter en lek stund ute i lekparken :-) 130 kr var det verkligen värda ;-)



lek och bus!

SKRIVET AV SARA DEN 2012-10-23 KLOCKAN 10:36:53
lek och bus nu på förmiddagen. oliver är ovanligt pigg idag faktiskt. han vaknade runt 06.00 men låg och pratade fram till ca 06.45 då han bestämt ville kliva upp. sen har det varit full fart hela morgonen och förmiddagen. han kanske ha vant sig vid att endast sova lunch. skönt för mamman iaf att slippa bära och underhålla hela tiden ;-)

oliver älskar denna leksak. nu har han lärt sig att öppna två av fyra luckor helt själv. den gröna och den gula fixar han utan problem :-) storkillen!


av nån anledning så går det inte att få bilden åt rätt håll när jag skriver från mobilen. tar man kortet med instagram så går det, så jag får nog göra det varje gång hädanefter!

idag har vi inga planer. vi tar det bara lugnt och ser vad dagen har att erbjuda. Elias är på dagis idag, inga magsjukor där denna vecka än så länge så då fick han gå idag.
måtte det hålla i sig, jag vägrar att få magsjuka! det är djävulens påfund! Usch!
nej, nog om det. nu blir det snart lunch för våran del sen sovning för oliver. själv ska jag hänga tvätt och titta på hemnet efter hus. jag vill flytta nu!! och jag har hittat en jätte fint där det bara är att flytta in, men dock ligger det på liiite fel ställe men jag ska ändå prata med sambon om det! :-) för det är verkligen fint! mer säger jag inte nu ;-)

ha en bra dag alla ni! <3

ett sätt att dölja kablarna ;-)

SKRIVET AV SARA DEN 2012-10-19 KLOCKAN 15:58:29


hittade denna fina lykta idag på coop faktiskt! har letat en sån länge just för att kunna dölja kablarna vid tvn OCH för att inte oliver ska dra i kablarna hela tiden! så nu har jag äntligen hittat en som jag blev nöjd med! tänkte först ha en ljusslinga i för att kablarna skulle smälta in liksom, men så kom jag på att jag hade det där trädet stående i ett skåp för jag har inte vetat vart jag ska ställa det. men nu kom det till användning! :-)
blev riktigt nöjd faktiskt!