myskväll med familjen

SKRIVET AV SARA DEN 2009-10-31 KLOCKAN 18:18:14
Vilken härlig dag! Elias sov till kvart över åtta idag så man fick lite sovmorgon för en gång skull! skönt! Så vi åt frukost vid nio och senare vid tolv tiden så tog vi en prommis ner till city gross för att gå på apoteket. Så var de stängt!:( Så robert fick komma och hämta oss och skjutsa oss till birsta där apoteket var öppet:)
Sen släppte han av oss hos min far medans han for och tvättade och städade bilen.

Så nu är vi hemma och tittar på hockey. Men de blev inte så intressant längre när brynäs ligger under med 3-0 mot HV71:(

Så nu åker godisskålen och colan fram på bordet och lite mys i soffan med mina älsklingar!:) Härligt!!


Robert har innebandymatch imorn så då åker vi med och tittar och hejjar!
Jag skriver imorn om hur de gick!:)

ha de!

jag glömde..

SKRIVET AV SARA DEN 2009-10-30 KLOCKAN 21:07:54
Jag glömde att skriva en sak..


Tack så mycke malin för att du hjälpe mej med bloggen!:) Den blev kanonbra!! Tack!!:)

helg!=)

SKRIVET AV SARA DEN 2009-10-30 KLOCKAN 21:05:51

Äntligen är det helg! Ska bli skönt med lite ledighet nu efter att ha jobbat förra helgen plus tre dagar den här veckan. Man blir lite sliten.

I helgen har vi inte planerat nånting. Vi tar den som den kommer. Kanske att man tar en tripp till min far och hälsar på en stund. Det var längesen man träffade han nu. Vi får se hur helgen artar sig!


Det går mycke bättre för Elias på dagis för varje dag. Visst grinas de när man lämnar han på morgonen men det går över så fort man har gått därifrån. Han leker och stojjar hela dagarna och behöver inte ha nappen och snuttefilten med sej överallt. Underbart!:)


Vi har fortfarande inte hittat nåt boende som vi har fallit för. Man kanske är för kräsen;) Ne men ska man köpa hus på Alnö så ska man ju vara miljonär och det finns inga riktigt fina bostadsrätter där heller. Då ska man hyra lägenhet men då kan man ju inte göra vad som helst i lägenheten. Så vi får se vart vi landar nånstans!


Ne nu ska jag sätta mej och mysa i soffan med Robert en stund innan man hinner somna:) Man har ju en förmåga att somna i soffan. Det spelar ingen roll hur bra programet eller filmen är så somnar man ändå;)

ha de!

på jobbet.

SKRIVET AV SARA DEN 2009-10-29 KLOCKAN 09:31:08

Nu sitter man på jobbet och vilar en stund innan man ska göra det sista rycket innan lunch. Ganska skönt att kunna ta de lugnt en stund.

Sofie var hemma i helgen och vi gick ut och åt med våra respektive och mamma!:) Det var väldigt trevligt! God mat och trevligt sällskap!:) Du får gärna komma hem oftare Sofie!!!;)

 

 

Ledig till helgen äntligen. har jobbat två helger på raken nu så de ska bli väldigt trevligt att vara ledig och vara med familjen. Elias har börjat att prata mer och mer så de är så kul och lyssna på han! Det kommer ett nytt ord varje dag nästan:) Min älskade prins!!

 

 

nu ska jag återgå till arbetet. ha de! 

äntligen ledighet!

SKRIVET AV SARA DEN 2009-10-26 KLOCKAN 18:21:18

idag var jag äntligen ledig efter en jobb helg. skönt!  vi har inte gjort så mycke idag. tog de lugnt på förmiddan med lite tvätt och lek=) Sen på eftermiddagen så for vi till min mormor å firade henne på födelsedagen, grattis!=)

löning imorn, trodde jag iaf! fick lönepapperet idag å där stog endast de pass jag haft på ena jobbet. en dag hade jag jobbat där å de gav 183 kr! riiik!;) ringde till löne och förmodligen så har andra jobbet glömt att skicka in timrapporten:( så de återstå väl att se när lönen kommer in.. tungt!!

imorn ska Elias på dagis så då tänkte jag passa på att handla lite och göra nytta hemma. det ser ut som ett bombnedslag av dammråttor här!! hua!

Grattis till körkortet Amanda! äntligen!:) kom gärna förbi nån dag om du har lust!:)

ne nu ska jag mysa med Elias en stund innan han lägger sig å sover. sen blir det soffläge och 2½ män:) så jäkla rolig serie!

ha de bra!