En ny familjemedlem!

SKRIVET AV SARA DEN 2010-10-26 KLOCKAN 14:25:12
här är våran nya familjemedlem :) sky heter Hon och är ca 4 månader gammal :)

På väg till dagis :)

SKRIVET AV SARA DEN 2010-10-26 KLOCKAN 08:51:21
på väg till dagis i kylan :)

Dagis dags..

SKRIVET AV SARA DEN 2010-10-26 KLOCKAN 07:45:37
Idag är de dags för dagis för Elias del. Han har nog längtat lite tro ja :)
Själv ska jag åka på en liten biltur. Kan inte avslöja än vart jag ska men ni får reda på de senare :D

I övrigt så är de tvättstuga idag. Alltid lika roligt... Sen får vi se vad dagen bjuder på. Eventuellt så ska jag vara med min älskade Zandra ikväll. Har inte träffat henne på väääääääldigt länge! De måste vara minst 2 månader sen.. Inte bra.. Alldeles för längesen :(

Så nu ska jag äta klart frukosten sen gör vi oss ordning för dagen :)

Kram kram

Filmen är tillbaka :)

SKRIVET AV SARA DEN 2010-10-22 KLOCKAN 15:09:54
eftersom tjuvarna tog elias favvo film så har han inte sett den på väldigt länge. Men jag kom på att vi hade en till sån film, så efter lite letande så hittade vi den så nu är han som fastklistrad framför tvn ;) bilar!!

Fredag

SKRIVET AV SARA DEN 2010-10-22 KLOCKAN 09:25:11

Då var de fredag igen då. Vad ska denna dag bjuda på då tro? Jag och Elias ska strax ta en promenad ner till ica och hämta ut ett paket från ellos. Efter de så har jag inte en blekaste om vad vi ska göra. Robert ska eventuellt jobba över ikväll så om de blir så så åker jag och Elias till morfar och hälsar på :) Det var ett tag sen Elias träffade moschaj ;)

Helgen blir nog ganska lugn som vanligt. Robert ska jobba hela helgen så vi får väl hitta på nåt på egen hand. Åker nog en sväng till drakborgen om inte Elias är så snorig vill säga. Han är ganska tjock i näsan nu..:( Men ingen feber iaf, och tur är väl de :)

Inskolningen gick iaf jätte bra. Det verkar vara ett mysigt ställe att jobba på. Så vi får se hur mycke jobb de blir där :)

Ne nu gör vi oss iordning för en liten prommis :)

Kram kram