En vecka kvar nu! :)

SKRIVET AV SARA DEN 2010-06-30 KLOCKAN 14:19:20
Nu är de bara en vecka kvar tills vi åker till Falkenberg! Längtar!! Det ska bli så skönt att komma bort ett tag å rensa tankarna för en stund! Men de bästa av allt,.. Jag får träffa Sofie!!! :D:D:D:D Saknar henne så mycke så de gör ont!! ;P Jag kommer aldrig släppa henne med blicken när vi är där nere :P Då är hon bara min!! :D Haha!
Det kommer att bli så underbart och roligt där nere!! :)

Elias första dag på dagis idag på en vecka. Det verkar gå bra för ingen har ringt än. Mammas lilla älskling är en hårdning så ;)

I natt är de första jobb natten av fyra. Ska bli skönt faktiskt att få jobba. Finns ju inte så mycke att göra när man är ledig och inte har Elias. Så då är de skönt att jobba istället :)

Idag är de tvätt och städ på schemat. Har nyss stoppat i tvätten så nu är de dammsugaren som ska få jobba och skrämma slag på katterna :) Sen ska jag sova en stund innan arbetet kallar. Ganska soft dag :)

Elias, mamma saknar dej! Älskar dej min älskade unge!

Elias älskar drakarna :)

SKRIVET AV SARA DEN 2010-06-30 KLOCKAN 10:18:31





Elias älskar att kramas med drakarna på stan :)

Shopping i stan :)

SKRIVET AV SARA DEN 2010-06-29 KLOCKAN 18:11:52
Åh vilken mysig dag de har varit idag! Jag och Elias for till stan runt tio tiden och njöt av de underbara vädret :) Sen när han somnade passade jag på att titta på all rea som är. Fyndade faktiskt ganska mycke :)
4 linnen och en kjol åt mej själv. Summa: 350 kr :) Åt Elias hittade jag ett par jätte fina shorts för 50 kr. För att sumera så 400 kr spenderade jag på denna shopping tur. Plus att jag blev bjuden på lunch av min älskade Zandra som kom ner och gjorde oss sällskap :) Mycket trevligt!
Vi kom  hem vid tre tiden och sen dess har vi bara tagit de lugnt. Elias har sett Bilar (för ovanlighetens skull) och jag har plockat lite och dammsugat halva köket :) Har inte kommit längre än så för telefonen har gått varm ;)

Nu ikväll så tänkte vi promenera bort till släda och titta på när Jonathan spelar match. Elias älskar att de jonte spela. Frågar man Elias vad han ska göra när han blir stor så säger han att han ska spela boll med jonte :) Det är bra de för då kan han försörja mamsen när hon bli gammal ;P Älskade unge! :)

Elias har varit lika pigg och glad idag som igår. fortfarande lite krångel med magen men de verkar oxå vara på bättringsvägen :) Så imorn blir de dagis för skrutten :)
Jag måste sova mycke imorn för jag ska ut och jobba natten :) 4 nätter väntar mej denna vecka. Härligt :)

Ne nu ska vi göra oss klar för fotboll! :)

Bilder kommer senare :)

Min älskade pojke..

SKRIVET AV SARA DEN 2010-06-28 KLOCKAN 19:06:49
Tycker så synd om min älskade pojke. Nog för att han är feberfri nu, vilket är jätte skönt, men han är fortfarande inte helt kry i magen :( Och pga av de så är han jätte röd i rumpan och svider. Han skriker när man ska byta blöja.. Usch! Om man ändå kunde byta med han så han mår bra! Hatar att se han ha ont! Mammas älskling! Får hoppas att de går över snart! Mamma älskar dej Elias!

Elias kom till mej i morse. Myste en stund på morgonen innan vi for till birsta en snabb sväng för att titta lite. Efter de så kom Elias farmor på besök. Mycket trevligt! :) Lite senare så kom syster och hennes dotter Julia hit och fikade vilket oxå var väldigt trevligt :) Elias blir så glad när Julia kommer hit! Det riktigt lyser i ögonen på han :)
Så nu på kvällssidan så varvar vi ner framför tvn och datorn. Elias är helt slut. Det blir nog tidig kväll för han. Han orkar inte så mycke mer nu ;)

Är de fint väder imorn så åker vi ner på stan en sväng å myser. Måste ju kolla rean lite ;) Man kan ju fynda :)
Är de nån som vill hänga med är de bara att ni hör av er! :)
Nu ska jag mysa lite med min son innan han somnar i soffan ;)

Ha de!

Vilken dag!

SKRIVET AV SARA DEN 2010-06-27 KLOCKAN 18:54:13
Hua vilken dag. Men mycket trevlig har den varit. Hela tjocka släkten har varit här och fikat. Även min älskade son tittade förbi med sin far. Mycket uppskattat :) Nu har jag nyss diskat undan allt och tänkte inta ryggläge i soffan eller så sätter jag mej på balkongen i solen en stund. Får se vad jag orkar med :)

Tack så mycke för alla presenter och gratulationer! Ni har gjort min dag! :)
Det ända som kunde gjort min dag bättre är att Sofie kommit hem :) Men så är inte fallet så jag får träffa henne om ca två veckor istället. LÄÄÄNGTAR!! Love you my sister!

Ne nu blir de mys i solen en stund!

Ha de!