Måndag igen..

SKRIVET AV SARA DEN 2011-01-31 KLOCKAN 09:40:18
Då var det måndag igen. Jag och Elias är ledig så vi tänkte bara ta det lugnt idag. Film för hela slanten blir det :) Kanske att vi tar en promenad oxå, vi får se :)

Jag måste säga GRATTIS till min syster Johanna och hennes sambo Jimmy till världens sötaste Lexus! :) Hoppas allt är bra med er! :)

Aja, denna vecka blir lugn. Är ledig hela veckan än så länge så vi får se vad vi hittar på. Jag har varit så trött på sista tiden så jag måste ta mej i kragen och komma ut lite så man blir piggare!!
Å det verkar ju som om det blir fint väder idag så det lutar åt en liten prommis sen :)

Nu kom Robert hem en sväng så nu måste jag prata lite med han :)
Min älskade snygga sambo :D

Over and out..

Mys med morfar :-)

SKRIVET AV SARA DEN 2011-01-29 KLOCKAN 19:37:58

mms_img68588 (MMS)

Mys med morfar :-)

Idag så har vi lekt massor! Såklart med bi...

SKRIVET AV SARA DEN 2011-01-26 KLOCKAN 15:07:34

mms_img68587 (MMS)

Idag så har vi lekt massor! Såklart med bilar ;-) nu ska vi göra oss klar för att hämta farsgubben på jobbet :-)

Febern är här...

SKRIVET AV SARA DEN 2011-01-25 KLOCKAN 14:33:32
Ja då har Elias fått feber. Vi var hos min mormor och hälsade på och efter en liten stund så blev Elias gnällig och ville åka hem. Jag sa att snart ska vi åka, vi ska bara fika lite. Men han blev mer och mer gnällig och det är han ALDRIG när vi är nånstans så jag blev lite misstänksam. Så jag kände på pannan och visst, det var som jag misstänkte! Feber! Det var bara att klä på oss och fara hem. Väl hemma fick han alvedon och la sej i soffan och ser nu på Bilar.
Jag tog tempen nyss i örat och den visade 37.6. Det måste vara nå fel tänkte jag för Elias är alldeles för varm för att ha sån låg temp. Så jag prövade med muntempen (den har jag aldrig använt på Elias för jag har trott att han inte klarar de) och efter bara en kort stund så visade den 38.4. Han hade den inte i mun lika länge som man ska men tillräckligt för att mina misstanskar skulle besannas. Jag kommer aldrig använda örontempen igen! Den visade ju en HEL grad fel. Det är iofs en billig temp men ändå. Ne, hädanefter blir det muntemp!

Elias klagar även på magont! Jag ber till Gud att det inte är magsjukan som kommit på besök! Jag vill verkligen inte ha de nu! HUA!

Ja så resten av dagen så myser vi i soffan. Jag åker och handlar en sväng sen när Robert kommer hem och efter det så har vi tvättstugan. Har inte tvättat på en vecka så tvätthögen är ganska stor! ;)

Kramiz!!

Är på väg till gammelmormor för en visit. ...

SKRIVET AV SARA DEN 2011-01-25 KLOCKAN 11:13:32

mms_img68584 (MMS)

Är på väg till gammelmormor för en visit. Vi har inte ätit lunch en så elias fick äta en macka på vägen :-)