snart jul :)

SKRIVET AV SARA DEN 2009-12-21 KLOCKAN 13:15:23
Snart är det julafton!:) Man har lite mer julkänsla nu när det kommer MYCKE snö! Men aningen för mycke snö kanske.. ;) Såg inte bilen i morse när jag skulle till birsta :) Haha!

Pappa och hans sambo Maria kommer upp en sväng på julafton. Mysigt kommer det att bli! Titta på kalle och sen ätaoch öppna julklappar!:) Längtar!! Och utan snö blir vi ju inte på jul iaf!! ;)

Idag börjar jag jobba halv tre. Har varit i birsta en sväng nu på förmiddagen med sara :) Köpte en klänning som ska bäras på juldan då de blir utgång :) Sofie kommer ju hem över jul å de måste ju firas!:) Saknar dej syster!!!

Ne nu ska jag gå å väcka Elias och ge han mat och sen bär det av till jobbet.. :)

Ha de!

Snö!:)

SKRIVET AV SARA DEN 2009-12-16 KLOCKAN 10:09:01
Äntligen snö!!!:) Har väntat på snön länge nu! Nu blir de ljusare ute och man blir på bättre humör!:) Det är härligt!

Sitter på jobbet nu. Fick nyss reda på att jag blir ledig imorn på dan:) Men då fick jag gå ut natten istället imorn:) Det ska bli spännande. Har inte jobbat natt förut.. Så det ska bli kul:) Jag trivs verkligen på mitt jobb. Underbara arbetskamrater och de boende är så härliga! Skulle aldrig byta jobb tro ja;)

Jaha vad ska man hitta på ikväll då..? Det blir tvättstuga iaf för Elias har inga rena byxor att ha på dagis imorn..:( Sen var min sambo så duktig igår och städade hemma medans jag var hos Zandra och såg på film så jag får väl göra lite nytta idag;)
Vi såg på Transformers 2 igår. Skitbra film! Den måste ni se! Den var nästan bättre än ettan:)

Har ni tänkt på vad folk blir feg att köra bil när det kommer snö?? Varför?? Det är ju härligare att köra på snön en isig asfalt:) Mycke säkrare om inte annat! Igår när jag skulle hem så körde dom 40 på en 70 väg!! herregud!! SÅ halt är de inte!:) hehe!

Jaja nu ska jag återgå till arbetet. Ha de!

Bättre idag..

SKRIVET AV SARA DEN 2009-12-10 KLOCKAN 14:12:03

Idag känns det bättre. Är på lite bättre humör idag faktiskt. Men fortfarande inte helt 100..
Det är väl de här skit vädret som gör att man blir deppig.. Har solen försvunnit..?? Å varför kommer det ingen snö??!! Det måste ju vara snö på julafton annars är det ju ingen riktig jul känns de som..=(

Idag har jag jobbat mellan 8 och 13. Skönt med kortpass.. Ska hämta Elias halv tre på dagis och då tar vi en snabb sväng till birsta och titta lite:) Man vet ju aldrig vad man kan hitta:)
Är ledig fredag och lördag så då blir de till att handla dom sista julklapparna. Elias ska vara hos sin morfar en sväng på lördag medans jag och min älskade fästman inhandlar Elias julklappar:) Myspys!

Föresten.. Vi har fått en lägenhet på Alnö nu:) Vi flyttar dit 1:a mars!:) jiippiiii!! Äntligen kommer man ifrån de här stället..!:)

Ne nu är de dags att hämta Elias på dagis!:)

Ha de!

varför..?

SKRIVET AV SARA DEN 2009-12-09 KLOCKAN 11:20:12
Varför ska livet vara så kompliserat..?? Varför kan de inte bara flyta på som vanligt..?.. Djupa tankar.. Tror att jag håller på att hamna i en depression..:( Det är väl vädret som gör de.. Har inte sett solen på flera månader och det känns som om man inte gör annat än jobba och stressa hela dagarna! Hua! Skit årstid!!

Det som lyser upp mina dagar är min älskade son Elias! Han börjar prata mer och mer och helt plötsligt kommer det ett nytt ord som man inte trodde han kunde:) Här om dagen så började han sjunga " aj aj aj aj puff!" Haha det måste komma från dagis för vi har inte sjungit den hemma tro ja. Sötunge!!:) Älskar dej hjärtat!!

Sitter hemma nu och samlar kraft till att dammsuga. Känns jobbigt.. Men det ska ju göras de oxå..
Gud vad nere man kan känna sig.. Jävla vinter!!! Varför kan de inte vara sommar året om..??!!

Ne nu ska jag sluta beklaga mej och försöka se ljust på framtiden! Hmm..

Föresten så träffade jag en kompis igår som jag inte har sett på länge. Tess och hennes lilla dotter Felicia som är lika gammal som Elias:) Gud vad kul det var att se er!! Vi måste träffas mer så barnen får leka och vi får prata lite skit;) Saknar er!!
Elias och Felicia kände igen varann men dom var lite blyga..:) hihi!:)

Ne nu ska de dammsugas..

Ha de!

magsjuka..

SKRIVET AV SARA DEN 2009-12-07 KLOCKAN 10:26:31
Hej hej.

Vilken mysig helg vi har haft. I lördags så var jag och Elias till min far och åt en jättegod middag och kollade på hockey. Väldigt mysigt! De var ett tag sen Elias träffade sin morfar.
Å så igår var hela familjen i Birsta och började handla julklappar. Så nu är det inte så många kvar att köpa:) Vi köpte även en sån där sladdlös dammsugare åt oss själva. Så nu slipper man den där f*rbannade sladden som man måste byta uttag varje gång man byter rum:)


Vi trodde att Elias hade åkt på magsjuka igår. Han kräktes när han skulle sova så de vart kallabalik. Jag hörde ju att de går magsjuka på dagis så jag trodde såklart att Elias hade fått de. men det var väl bara nå knas i magen för det blev inge mer kräks på hela natten och idag är han lika energisk som vanligt. Skönt! Så idag blir de lugna puckar hemma. Tänkte väl städa upp lite men annars blir de inte många knop.


Imorn blir de birsta igen och handla det sista julklapparna. sen kan man koppla av fram till jul:)

ha de!