Vad ska jag göra..

SKRIVET AV SARA DEN 2010-05-31 KLOCKAN 12:07:47
Jag vet inte vad jag ska göra längre.. Det verkar som om allt man gör eller säger bara blir fel.. Jag kanske bara ska hålla tyst så blir de kanske bra...

Vad händer idag då? Tvätta ska jag iaf göra. Har tvätt för en hel armé tro ja :) hahah! Sen efter de blir de antingen stan med sara eller så blir de birsta på kvällssidan. De visar sig.

I lördags så var jag ut en sväng med flickorna. Mycket trevligt var de! :) Det är ju inte så ofta man är ute så de är nästan så man har glömt bort hur man gör eller vart man ska gå ;P Haha men de var en lyckad kväll iaf :)

Ne det går inte att sitta inne en dag dom denna. Ska nog ta en promenad nu innan de är dags att tvätta :)

Ha de!

Underbar vecka :)

SKRIVET AV SARA DEN 2010-05-30 KLOCKAN 20:45:50
Har haft en underbar vecka tillsammans med Elias! Lek och bus och mys för hela slanten! :) Fast han har haft vattkoppor men de va inte så farligt. Han hade inge feber eller nåt så de märktes knappt att han var sjuk :) Mammas älskling! :)

Ja vi har inte gjort så mycke i veckan. Hälsat på pappa, varit ute mycke, några svängar till birsta blev de :) Så de har varit en ganska lugn vecka. Skönt att ha varit ledig. Var länge sen man var ledig mer än två dagar ;)

Kommande vecka blir inte så märkvärdig heller. Än så länge så jobbar jag tisdag och torsdag bara. Ska hälsa på min kära mor oxå :) Annars har jag inget planerat.

Nu ska jag slå på nån bra film och inta ryggläge i soffan :)

Snygging

SKRIVET AV SARA DEN 2010-05-29 KLOCKAN 14:47:33
mammans Snygging :)

Mellis

SKRIVET AV SARA DEN 2010-05-28 KLOCKAN 14:17:12
vi tittar på bambi medans vi äter Mellis :)

Åker buss :)

SKRIVET AV SARA DEN 2010-05-28 KLOCKAN 11:03:43
båda två blir helt till sej när vi åker buss :)