Leker med traktor på norra berget :-)

SKRIVET AV SARA DEN 2011-04-29 KLOCKAN 12:11:58

mms_img30544 (MMS)

Leker med traktor på norra berget :-)

Norra berget!

SKRIVET AV SARA DEN 2011-04-29 KLOCKAN 09:01:54
Idag tänkte jag ta med me Elias upp till norra berget en sväng. Packa en liten matsäck med lite smått och gott och bara mysa i det härliga vädret! :) Nån som ska med? :)
Tråkigt nog så har dom ju inte djuren ute än men jag tror nog att Elias kan roa sej i lekparken en bra stund medans mamman läser en bok eller nåt ;P

Bebisen lever rövare inne i magen iaf. Känner sparkar och kullerbyttor hela tiden :) Tror att vi har en framtida fotbollsspelare på väg ;) ÅH det är så mysigt! Jag vill att h*n ska komma ut nu!!!!! :D
Men vi får snällt vänta flera veckor till :)
26 september är beräknad förlossning men jag har en känsla av att h*n kommer tidigare! Elias kom 5 dagar tidigare än beräknat så den här bebisen får komma 2 veckor tidigare om den vill ;)
Vi längtar såååå! :)

ne nu måste jag göra oss iordning för en dag på norra berget :)
Kraaaaam!

Tack! <3

SKRIVET AV SARA DEN 2011-04-27 KLOCKAN 09:05:00

Tack så mycke för alla gratulationer! <3 Det värmer verkligen! Nu ska vi bara njuta och hoppas att allt kommer att gå bra! :)

Idag är det jobb igen i vanlig ordning 14-20. Längtar! Det är så roligt på det nya jobbet så dagarna bara flyger förbi! :) I love it!

Men innan jobbet så ska jag och Elias vara ute i det fina vädret en stund. Man måste passa på! Man får sån energi av att vara ute och Elias älskar det! Inte för att han behöver nå mer energi än vad han redan har ;P Så nu in i duschen och sen går vi ut :D

Ha de!
Hej svejs!

Hemma igen med en liten hemlis ;)

SKRIVET AV SARA DEN 2011-04-26 KLOCKAN 08:59:48

I söndags kom vi hem från malmö. Det var en mycket trevlig resa och vi hade så mysigt. Fint väder hade vi varje dag och jag fick snusa bebis hela helgen :) Leah, mosters lilla älskling, hon är såååå söt! :) Hon är så lik sin mor :) Dit åker vi fler gånger!

Hade min första inskolning på nya jobbet igår och det gick jätte bra. Som sagt så kommer jag att trivas där som fisken i vattnet :) Älskar mitt nya jobb :)
Idag är det andra dagen och jag börjar 14 och slutar 20. Skönt!
På fredag är jag ledig så då tänkte jag ha en mamma och son dag. Då ska vi på drakborgen och sen får Elias bestämma vad vi ska göra hela dan :)  Det kommer nog att bli väldigt upskattat :)

Så till hemlisen. Många vet redan men nu när vi är säkra så kan vi väl berätta.
3 ska bli 4! Elias ska bli storebror i september! :) Vi har inte velat säga det till så många eftersom vi ville vara försiktiga med tanke på allt som hänt innan. Men det vill jag inte gå in på här..
Men iallafall så är vi superlyckliga över det här och Elias klappar mej på magen ibland och tycker att jag är tjock ;) Haha sötunge! Jag kommer att lägga upp bilder vecka för vecka så ni ser hur jag växer :) Vi längtar såååå! :)
Jag ska be min vän ändra lite i bloggen så den kommer att se lite annorlunda ut snart :)

Nu ska jag fixa å trixa lite här hemma.. Hej hej!



         

Elias och kusin leah. Dom är sååå söta <3

SKRIVET AV SARA DEN 2011-04-24 KLOCKAN 15:04:20

mms_img33593 (MMS)

Elias och kusin leah. Dom är sååå söta <3