saknar min Elias!

SKRIVET AV SARA DEN 2010-01-31 KLOCKAN 20:22:43
Jag saknar min son!! Jag träffar han iofs varje dag men inte många timmar..:( Jag jobbar ju nästan varje dag så jag hinner inte se han så mycke. Jag har så dåligt samvete.. :( Men samtidigt tänker jag att jag måste jobba för att kunna försörja oss.. Jag hoppas att man kan få ett fast jobb snart så man kan planera bättre. Har inte gjort nånting med Elias på länge.. :( Hua vad jobbigt!
På onsdag är jag ledig så då far vi till drakborgen tro ja :)

Just nu sitter jag på jobbet och vilar mej lite. Har jobbat sen 8 i morse så man börjar bli lite seg.. Trodde jag skulle få vara ledig tisdag och onsdag men så blev ju inte fallet. Fick jobba tisdag oxå. Blir en hård vecka detta. Jobb måndag, tisdag, torsdag och fredag.. Hua! Men pengar blir de :)

Måste ha lite pengar eftersom jag ska ev till Malmö i slutet på februari å fira min älskade syster som fyller 20 :)

Ne nu ska jag återgå till arbetet...

Ha de!

trött...

SKRIVET AV SARA DEN 2010-01-30 KLOCKAN 21:59:17
Hua vad trött man kan vara.. Det känns som om jag är utarbetad. Har jobbat ganska mycke nu senaste tiden och de känns i kroppen. Skulle behöva en liten semester tro ja :)

Den här helgen har börjat lugnt. Har varit ledig idag så jag och Elias for till birsta en sväng. Arken zoo hade adoptionsdag för katter idag. Guud vilka söta katter. Hade lust att ta med mej alla hem ;) Jag fastnade för en lite katt på 8 månader. Var nära att ta med henne hem men tydligen så kunde hon inte vara tillsammans med andra katter :( Jag har ju redan två hemma så de får väl räcka tills vidare ;) Helst skulle jag vilja ha en hund men de får nog vänta några år. Jag har varken tid eller pengar till de nu.. :(

Imorn är det jobb på shemat hela dan. 8-21.30. Jag gruvar mej! Men när man väl är där så går de bra :)

Jag vill skicka en liten hälsning till min älskade mamma. Du vet att jag finns här för dej! :) Vi älskar dej och jag vet att det kommer att komma ljusare tider! :) Kämpa på!

Nu ska jag inta ryggläge i soffan en stund innan jag kryper till kojs..

Mina älsklingar!

birsta idag :)

SKRIVET AV SARA DEN 2010-01-27 KLOCKAN 19:54:10
Det är lite glest mellan gångerna jag skriver.. hehe jag ska bättra mej :)

Idag har jag och Elias varit i birsta. Elias fick en ny fönsterlampa för min älskade katt rev ner den andra så den gick sönder :( Jag fyndade en bh, en tröja och ett par skor :) Riktigt nöjd är jag!:)

Jobba gör jag nästan varje dag känns de som. Men jag trivs så bra på jobbet så jag har inget emot att jobba :) Lönen blev jättebra den här månaden så jag är väldigt nöjd :)

Snaaart bär flyttlasset av till Alnö :) 1:a mars är de tänkt! Guud vad jag längtar! Ska bli skönt att komma tillbaka dit. Det känns mer som hemma än den här hålan! :) Ska börja rensa förråd och sånt till veckan tänkte jag då jag förhoppningsvis är ledig två dagar ;)

Ne nu ska jag hasa ner mej i soffan och se vad de är på tv. När börjar greys anatomy igen???!! Saknar den serien nu!! ;) Det var alldeles för längesen de gick.. :(

Ha de!

varför..??

SKRIVET AV SARA DEN 2010-01-14 KLOCKAN 10:03:01

Varför ska allt vara så jävla kompliserat här i livet??!! Varför kan inte allt bara flyta på som vanligt så man slipper såra folk??!! Hua vad less jag är!!

Aja nu ska jag inte vara arg. Jag mår inte så bra just nu så därför har man en liten kort stubin.. Har hamnat i nån depression och jag verkar inte kunna ta mej ur den på ett bra jävla tag!! :( Usch!!

Vill tacka alla vänner, familj och bekanta som finns i mitt liv just nu! Tack så mycke för att ni finns! Skulle aldrig kunna klara de här utan er! Älskar er!! TACK FÖR ATT NI GÖR MINA DAGAR LITE LJUSARE!

Elias märker av att jag inte mår bra så han är väldigt grinig och mammig ibland. Men de är härligt när kan kommer och kryper upp i knät och bara myser med mej! Då glömmer jag allt för att tag! Tack min älskade son för att du har kommit in i mitt liv! Jag älskar dej mer än allt på jorden! Min lilla ögonsten!

Nu ska jag åka och träna en stund med zandra. det ska bli skönt och tänka på annat ett tag!

ha de!

Oj då!

SKRIVET AV SARA DEN 2010-01-08 KLOCKAN 12:12:29
Jisses vad de var lång tid sen jag skrev nu..! Har varit väldigt mycke med jobbet och så med julen å allt vad de är! Nu är den entligen över iaf så man kna koppla av lite :)

Med oss är det bra iaf. Elias har börjat prata jätte mycke och lär sej orden väldigt snabbt. Det är så roligt att höra han prata. På morgonen när han vaknar så hör man från hans rum hur han ligger och pratar med sej själv :) Mysigt :)

Snart flyttar vi till Alnö. Det ska bli skönt att komma "hem" igen :) Det känns inte som om man är hemma här. Man har ju växt upp på Alnö så de är mitt hem :) Längtar!!

Jag jobbar väldigt mycke nu. Men det är bara att tacka och ta emot för pengarna behövs ju :) Och när man inte har ett fast jobb så får jag ta de jag får :) Men jag trivs ju så bra på jobbet så de är kul att gå å jobba! :)

aja nu ska jag hjälpa till lite med städningen innan jag beger mej till jobbet.

ha de!