Att man kan sakna nån så mycke...

SKRIVET AV SARA DEN 2010-04-21 KLOCKAN 11:05:16
Jag saknar Elias så mycke!! Han har varit från mej i 5 dagar nu å de är jobbigt! Vill ju busa men mitt hjärta! :) Men han kommer ju till mej på fredag så de är inte så långt kvar :))

I natt ska jag ut å jobba så jag tänkte bara slöa idag. Det var så längesen jag gjorde de så de är på tiden nu ;) Jag brukar alltid hitta på nåt att göra då jag är ledig men idag tänker jag inte göra de! :) Jo, mamma kommer nog å hälsar på lite senare men annars ingenting planerat! :)

Skriver nog en rad eller 5 i natt om jag får tråkigt :)

Ha de!

Vår!! :)

SKRIVET AV SARA DEN 2010-04-18 KLOCKAN 13:37:33
Ja nu är det verkligen vår ute! Gud så härligt! :) Jag har suttit på balkongen varenda dag och myst i de härliga vädret! :)

Just nu sitter jag på jobbet och tråkar lite.. jobbar till 21.30 ikväll :( Sen är de ledigt! :) Känns som om jag skulle behöva lite semester. Bara en vecka eller nåt och åka iväg nånstans. De skulle vara underbart! :)

Det var ett tag sen jag skrev men de beror ju på att jag inte har en dator hemma..:( Jag ska införskaffa mej en sån så småningom då man har lite pengar till övers ;) Jag känner mej så handikappad utan dator. Även fast jag inte sitter så mycke vid datorn så är de bra att ha en till hands :)

Ja vad händer i mitt liv då..? Inte så mycke faktiskt.. Jobbar å står i som vanligt och njuter av varje dag :) Saknar dock min älskade son som den här veckan är hos sin pappa men han kommer ju till mej på fredag och då blir de mys hela veckan lång kan jag lova!! :) Mamma älskar dej!

Elias har blivit så stor nu. Han pratar och pratar och kommer med nya ord hela tiden :) Min lilla ängel!! :)

Ne nu ska jag gå å arbeta lite så tiden går lite fortare så man får gå hem nån gång :)

Kramkram