Mina bebisar ligger och myser i soffan :-)...

SKRIVET AV SARA DEN 2011-05-27 KLOCKAN 21:48:42

mms_img52256 (MMS)

Mina bebisar ligger och myser i soffan :-) så sött!!

Vilken snygging! :-)

SKRIVET AV SARA DEN 2011-05-25 KLOCKAN 12:16:10

mms_img73251 (MMS)

Vilken snygging! :-)

Förkylning...

SKRIVET AV SARA DEN 2011-05-25 KLOCKAN 10:05:59
Usch! Nu är jag både snorig och ha världens rethosta! Snoret går väl ann för det är inte så mycke än, men rethostan gör mej tokig!! Det är så jobbigt! Hoppas att man är frisk till helgen då vi ska ha en liten mammaträff på norra berget :) Det kommer att bli mycke trevligt! Hoppas att alla kan komma bara :)

Idag så slöar vi lite innan jobbet. Orkar inte göra så mycke ändå. Hänga lite tvätt är väl det mest ansträngande jag kommer att göra :P
Orkar inte ens skriva ett långt inlägg..

Bebisen verkar vara frisk iaf. H*n håller på med lite morgongymnastik nu och det går vilt till :)Sparkar hit och dit :)
Elias är oxå frisk. Peppar peppar! Hoppas att han får hålla sej frisk oxå för han ska ju oxå med till norra berget på lördag och leka med barnen :)

Ne nu ska jag hänga tvätt och sen blir det ryggläge i soffan en stund!

ha de! 

Hemma

SKRIVET AV SARA DEN 2011-05-23 KLOCKAN 12:46:13
Idag blev det till att vara hemma pga att jag har lite hosta och lite snorig. Jag kan jobba för så sjuk är jag inte men min brukare är infektionskänslig så för hennes skull är jag hemma idag.

Elias ville ändå gå på dagis så han får vara där fram till kl två sen vill mamma mysa med han :) Funderar på arr åka till stan en sväng när jag har hämtat han men vi får se. Beror ju på vädret...
Det ser ut att spricka upp lite men man ska väl inte hoppas för mycke..

På förmiddagen så har jag städat hela lägenheten. Så nu är den nästan klinisk :) Skönt med nystädat! Nu tänkte jag gå in på Ellos och titta om man hittar nå mammakläder. Magen har ju blivit så stor så alla tröjor passar ku liksom inte längre. Å jag måste även ha lite sommarkläder. Man kan ju inte gå i mjukisar och jeans hela sommarn. Man kommer ju svettas nog ändå eftersom man blir så tung! Puh..!

I helgen så har vi varit ute i stort sett hela dagarna. I lördags så åkte vi ut till raholmen och att oss och fikade på klipporna och Elias kastade sten i vattnet. Det var ju verkligen roligt tyckte han :) När vi fikade så hade Elias en mackai handen som han ville lägga på klippan. Nej, säger jag,  det är smutsigt på stenarna! Då pekar han på roberts bröstkorg(Robert ligger ner) och frågar: Pappa, är det smutsigt där? -Ne det är det inte säger han. Då lägger Elias mackan på Roberts bröstkorg! Hahahaha! Han är inte dum våran son! :D Hahaha!
Efter fikat så for vi och hälsade på Roberts mormor och morfar. Mycket trevligt. Elias spelade fia med gammelmormor och tyckte att det var skit kul! :)
Efter det så for vi hem och grillade och bara tog det lugnt. Elias prövade och cykla men det gick ju sådär. Men med lite träning så går det :)

I söndags så var vi till birsta en sväng och köpte lampor till bilen sen for vi ut till svärföräldrarna och var där hela dan. Robert fixde bilen och vi bara myste i det härliga vädret :) Underbart!

ne nu ska jag och bebis vila en stund innan det är dags att hämta junior.
Ha de!

Vi är på norra berget å myser :-)

SKRIVET AV SARA DEN 2011-05-20 KLOCKAN 11:18:08

mms_img73246 (MMS)

Vi är på norra berget å myser :-)