Dec. 28, 2012

SKRIVET AV SARA DEN 2012-12-28 KLOCKAN 18:36:33


nu har oliver officiellt flyttat in till Elias! han har iofs sovit hos Elias i 5 nätter men nu har han fått en likadan byrå som brorsan och så att alla hans kläder oxå finns i samma rum :-)
att flytta in oliver i Elias rum har funkat jättebra. samtliga 5 nätter han sovit hos Elias så har han sovit hela nätterna igenom. hur skönt som helst! varför har vi inte flyttat han tidigare?! ;-)
hoppas det fortsätter såhär bra. skönt för mamman och pappan att få sova hela nätter! :-)

favoriten!

SKRIVET AV SARA DEN 2012-12-26 KLOCKAN 17:35:59


dammsugaren blev favorit julklappen för oliver! :-)



och när dammsugaren stog framme hos farmor och farfar så måste man såklart grejja med den oxå ;-)

god jul!

SKRIVET AV SARA DEN 2012-12-24 KLOCKAN 09:35:55

oliver älskar sin pulka som han fått! han vägrar kliva ur den ;-)


och Elias blev helt extas när han såg att det var en bilbana i det stora paketet! :-D

stress och ryggont!

SKRIVET AV SARA DEN 2012-12-23 KLOCKAN 18:44:37
hej på er!
har inte blivit nåt inlägg på ett tag.. det beror nog på julstressen. mycket ska handlas och slås in.. maten ska inhandlas och lagas.. har nyss gjort skinkan men den blev ju svart på utsidan och oklar på insidan för att våran ugn är så j*ävla dålig!! så Robert fick åka och köpa en ny skinka nu och fara ut till svärmor för att låna deras ugn. ingen jul utan skinka så vad gör man! får ringa mitthem så får dom byta. om dom nu gör det vill säga. man vet ju aldrig med mitthem!..

men nu är iaf klapparna köpta och ska slås in sen när barnen sover. maten är inhandlad och granen är fixad och den ska kläs ikväll. sen kanske man får en lugn stund innan läggdags.. eller hur!?

magen den växer och växer. jag känner bebisen väldigt ofta nu och det känns ju tryggt. vi har varit på två ul och allting såg jätte bra ut! en frisk och Kry bebis som ligger här inne :-)
och som några andra gjort så tänkte jag låta er gissa vad som ligger här inne :-) är det en pojke eller flicka? gissa på ni så kommer jag att lägga upp en lista så småningom!

nu ska jag strax lägga oliver för natten och sen plocka undan lite här! puh, må allting gå fort så jag får sätta mej i soffan en stund med min godispåse ;-)

trevlig kväll!


en trött kille som snart ska i säng :-)

nu får det väl ändå vara nog..!

SKRIVET AV SARA DEN 2012-12-15 KLOCKAN 08:45:48
nu har det väl ändå gått för långt?! Disney väljer att klippa bort scener ur Kalle anka på julafton för att det är "kränkande mot människor som faktiskt ser ut så" eller för att det är stötande. va??! vem tycker att det är kränkande att se en blond lockig docka eller en svart gubbe i tv?! vem tar illa upp av det?! ingen, enligt min mening!
det blir ju snarare så att när dessa scener klipps bort så blir de ju nästan så att det är inte okej att se ut så, därför klipps det bort. så tolkar jag det iaf.

och sen det här med pepparkaksgubbar i luciatåget. att det är vissa skolor som förbjuder det. vad är det för sätt?! lucia har firats i många många år och hittills är det ingen som känner sig stött eller kränkt av det, vad jag vet. och föresten, vem skulle känna sig kränkt eller stött av att det går barn utklädda till pepparkaksgubbar i ett lucia tåg?! ingen!!!

men vi kanske ska sluta fira jul över huvudtaget! för alla människor firar ju inte jul så dom kan ju bli stött av att vi andra gör det!
eller halloween, dom bortgångna kan ju känna sig kränkt av att vi firar det! eller påsk, för gamla tanter kan ju ta illa vid sig att vi klär ut oss till påskkärringar!

nej, skärpning nu! behåll våra traditioner och allt vad det har att göra med, jag tror faktiskt ingen tar illa upp av det! det är ju som dom säger, ta seden dit man kommer!
och detta skyller jag absolut inte på invandrarna, utan politikerna eller vilka det nu är som kommer med såna här dumma saker!

tack för mej!