Sitter på jobbet och tittar på grevinnan o...

SKRIVET AV SARA DEN 2010-12-31 KLOCKAN 19:53:34

mms_img64377 (MMS)

Sitter på jobbet och tittar på grevinnan och betjänten :-)

Min lilla bebis har börjat löpa :-( skit j...

SKRIVET AV SARA DEN 2010-12-30 KLOCKAN 20:04:28

mms_img64375 (MMS)

Min lilla bebis har börjat löpa :-( skit jobbigt att höra henne hela tiden!!! Så de första jag gjorde när jag kom hem från jobbet var att ringa tant veterinär och boka en tid för sterilisering :-) 18 januari blev de bestämt..

Hur kan man göra så...

SKRIVET AV SARA DEN 2010-12-28 KLOCKAN 18:31:46
Hur kan man medvetet "straffa" sina barn på så hårt sätt?! Hur har man ens hjärta till att göra de?!
Såg nyss ett klipp på en annan blogg om en mamma som straffade sin son med tabascosås och en kalldusch. Sonen i klippet var väl 7-8 år! Han hade tydligen inte lyssnat på sin lärare i skolan och då blev han straffad av sin mamma med att sitta med tabascosås i munnen medans hon skällde på honom och sen fick han ställa sej i en kalldusch! HUR FAN KAN MAN GÖRA SÅ??!!
Jag blev alldeles kall i kroppen och fylldes med sån ilska och var mycke nära på att börja gråta!
Fick man tag på en sån människa så vete fan vad man hade gjort..
Att ens såna människor får ha barn! Usch!!

Aja.. Sitter iaf på jobbet nu och har bestämt mej för att lägga mer energi på bloggen igen. Jag känner mej mentalt bättre nu. Det har som sagt varit för mycke nu på sistone så jag har inte alls varit mej själv. Det har varit nära att man har ramlat ner i depressionsträsket men jag har nog inte ork att hamna där just nu :P
Så nu blir de bara possitiva tankar från min sida och se framtiden med mina kära!

Ha de!

Elias ville naturligtvis öppna de största ...

SKRIVET AV SARA DEN 2010-12-24 KLOCKAN 10:06:28

mms_img19838 (MMS)

Elias ville naturligtvis öppna de största paketet imorse ;-) ett kök fick han så nu är de hans tur att bjuda på middag :-P

tunga tider...

SKRIVET AV SARA DEN 2010-12-21 KLOCKAN 10:51:04
Ja tunga tider har de varit ett tag nu, vilket har resulterat i att jag inte har varit så aktiv med bloggen.. Men nu ska jag försöka mej på att skriva ett inlägg..

Ja vad ska man skriva..
En mycket omtyckt, underbar och närstående släkting har hastigt gått bort.. Det var mycket oväntat så alla är väl i mer eller mindre chocktillstånd.. Så det har varit begravning å så men man har liksom inte fattat de än tro ja... Vi saknar dej! Du kommer alltid att finnas med oss i våra tankar och minnen!

Innan det där hände så har de hänt lite saker inom våran familj som jag inte vill ta upp här, men fråga så kanske ni får veta.. Så rent psykiskt så är man nog så långt ifrån toppen man kan komma!
Usch å fy säger jag bara.. Trött trött trött är vad jag är hela tiden! Men jag försöker tänka possitivt och framåt så man ska väl komma på fötter igen.. Väldigt snart hoppas jag!

Orkar inte skriva nå er just nu men de kommer mera inom kort..

Idag ska vi iaf på stan med syster och mamma så de ska bli riktigt mysigt :)

Ha de..

Kram Kram