Packdag!

SKRIVET AV SARA DEN 2010-02-23 KLOCKAN 10:07:07
Idag är de packdag hela dagen lång! Sara kommer snart och hjälper mej :) Kul vi ska ha ;)
Det är ju inte lite grejor man har samlat på sej under åren! Mycke skit som bara ligger å skräpar till ingen nytta. Men nu ska de mesta i soporna! Har tre förråd nu och dit jag ska flytta finns de bara ett!! Så nästan allt måste ju slängas! :)

Har idag och imorn på mej att packa och städa för på torsdag åker jag till malmö!!:) Det kommer att bli så kul!! Fira syster som fyller 20! :) Jag kommer förmodligen inte vara så pigg på söndag ;P

Men de är bara att rycka upp sej för upp tidigt på måndag morgon och städa det sista i lägenheten innan besiktningen :) Sen bär de av till birsta för att inhandla säng och lite diverse grejor :) Blir mycke att göra på så kort tid men de är smällar man får ta :)

Elias börjar bli bättre nu. Nästan inge snor nu å bara lite hosta. Skönt att de är på bättringsvägen :) Det är så kul att höra han prata. Han har blivit så duktig! :) Mammas hjärta!


Ne nu kommer snart sara så jag ska förbereda lite frukost åt oss :)

 Mammas älskling!

Vad ska jag köpa??..

SKRIVET AV SARA DEN 2010-02-21 KLOCKAN 13:04:33
Vad ska jag köpa till min syster i 20-års present?? Har inte en aning om vad jag ska köpa för nåt!  Nån som har nåt förslag?

Snart är de dags för en tripp till malmö! Åker på torsdag morgon om allt går som planerat :) Tar bilen ner så de tar ju ett tag men de är tur att jag har sällskap av Malle så de inte blir så långtråkigt! :) KUUUUL kommer de att bli när vi väl är framme! Fullast vinner :P Haha!

Elias har smittat ner mej så nu är jag så snorig å hostig :( Hoppas att de går över till veckan för jag orkar inte vara sjuk om jag ska sitta i en bil över 12 timmar :( Jag får tänka possitivt så går de säkert bra!

Sista arbetsdagen imorn sen ledig en vecka. Då blir de till att packa ner allt jag äger å har så de är klart till helgen då mamma och pappa ska flytta åt mej :) Ganska skönt å åka på semester å komma hem så är de flyttat å klart ;) Haha ne inte helt klart är de ju. Måste städa lägenheten, köpa säng och få till allt i nya lägenheten. Hua vad mycke jag kommer ha att stå i! :)

Ne nu ska jag jobba vidare...

Ha de!

Det närmar sej..

SKRIVET AV SARA DEN 2010-02-14 KLOCKAN 09:14:19
Nu börjar de närma sej flytt :) Fredagen den 26 får jag nycklarna! Jippi! Fast jag är i Malmö då så min kära mor får hämta ut nycklarna å så får hon och pappa flytta sakerna under helgen medans jag är borta ;) Vilken deal va? :P

Det ska bli så skönt att få komma tillbaka till ön igen. Det är hemma för mej :) Hua vad jag längtar!! :)


Elias är piggare nu. Han har ingen feber på morgonen men den kommer på eftermiddan/kvällen.. hmm.. Men idag verkar de vara bättre. Hostan är kvar dock.. Slemhosta :( Jag lider verkligen med han. Det låter som om han ska kvävas när han hostar :(  Stackars liten! Men det verkar gå åt rätt håll iaf :)

Helgen har varit lugn. Inte gjort så mycke. Tränat och slöat är väl de ända jag har gjort ;P Men de är skönt de med ibland. :)


Till Veckan tänkte jag börja packa lite och rensa bort massa skit som man samlat på sej som bara ligger å skräpar å tar plats! Tänk vad mycke man sparar på som man tänker "De där kan vara bra att ha" å så använder man de aldrig??! Det bara ligger där och tar massa plats. Hmm.. jag ska ta mej i kragen tänkte jag och kasta bort så mycke som bara går :)

Jaja.. nu ska jag gå ut till tvättstugan och slänga i några maskiner tvätt :( Tråkigt!!:(
Senare idag åker vi nog ut till min far en sväng å hälsar på :)


ha de!

Sol! :)

SKRIVET AV SARA DEN 2010-02-12 KLOCKAN 11:13:18
Äntligen är de sol!! :) Den har jag väntat länge på!

Elias är snorig och hostig. Han hade feber igår men inte idag som tur är. Tycker så synd om han. Jag skulle kunna byta med han bara han slipper vara sjuk :( Men han är piggare idag iaf än igår så förhoppningsvis håller de inte i sej så länge.

Ledig i helgen igen. Skräll faktiskt att vara ledig två helger i rad ;) Jag har inte några speciella planer för helgen. Så är de nån som vill hitta på nåt så hör gärna av er :)

Tänkte ev åka till birsta en sväng idag men får se hur Elias är när han vaknar. Vi kanske bara tar en mysdag till hemma och ta de lugnt så han får friskna till.

Hua vad trött jag är. ska nog lägga mej å vila en stund nu.

Äntligen helg! :)

SKRIVET AV SARA DEN 2010-02-05 KLOCKAN 22:12:57
Äntligen helg! :) Jag har längtat som fan!! :) Jobbat från söndag fram till idag så nu är jag helt slut i kroppen :(  Ska bli skönt med lite ledighet :)

Imorn ska jag umgås med min underbara syster som kommer hem från stockholm i natt! :) Sen på kvällen kommer Sara hit och äter god middag och dricker lite vin med mej. Hua vad mycke strunt vi kommer att prata om ;)
Söndagen lär väl spenderas i nordichallen då sofies fotbollslag från stockholm spelar cup där. Hejja hejja! :)

Helgen ska även bestå av mycke lek med min älskade son. Har jobbat så mycke nu så det känns som om jag inte har haft mycke tid till han :( Men i helgen ska vi försöka hinna med drakborgen tänkte jag :) Han ska få dras med mej hela helgen ;) Mammas lilla hjärta!

Till veckan tänkte jag försöka komma igång med träningen ordentligt. Var ett tag sen man tränade så de börjar bli dags att ta sej i kragen! Om vissa inte får för sej att göra sånt som egentligen inte ska göras förstås! ;P

Ne nu ska jag se om de är nåt bra att se på tv. Tycker synd om dom som måste upp å jobba imorn för de tänker inte jag göra! ;P

sov gott!