Har inte så mycke att skriva så...

SKRIVET AV SARA DEN 2011-03-30 KLOCKAN 12:14:29

Har inte så mycke att skriva idag så jag bjuder på lite bilder istället på världens underbaraste pojkar :)


       



                       


Å så vill jag ha mer kommentarer!! :)

Måndag

SKRIVET AV SARA DEN 2011-03-28 KLOCKAN 09:52:15

Då var det måndag igen och jag är fortfarande ledig. Fick dock sms om att jag får jobba imorn :) Yes!
Har varit ledig en vecka nu så nu ska de blir skönt att komma tillbaka till jobbet :)

Idag så kommer Zandra hit på besök och firar Elias i efterskott. Mysigt! Får se vad vi hittar på under dan. Det kanske blir en sväng till birsta, vad vet man ;)
Annars så tänkte jag försöka tvätta lite grann eftersom det inte blev av igår.
Roberts mormor fyllde år igår så vi åkte dit och grattade henne. Väldigt trevligt. Elias hittade snabbt en kompis där så dom började leka med bilarna som Elias hade med sej :) Tänkt vad barn kan hitta varann snabbt!

Ne nu ville Elias att jag skulle komma och leka bilar så det är väl bara att avrunda här och masa sej dit ;)
Det kommer säkert nån bild sen :)

ha de..

Kalas

SKRIVET AV SARA DEN 2011-03-27 KLOCKAN 10:52:19

Nu ska jag väl skriva lite om gårdagen.
Ja som ni kanske vet så fyllde ju Elias 3 år igår så naturligtvis så hade vi kalas. Han var så nervös och förväntansfull så jag tror att han sprang på toa 10 gånger på 3 timmar :) Haha!
Det han har tjatat mest om var inte presenterna, utan tårtan! Blixten tårtan var den som han längtade mest efter! Jag hämtade den lite tidigare än kalaset började så då vart han ju ännu mer ivrig för att han inte fick äta den på en gång.
Men tillslut så började ju folket anlända och då glömdes tårtan bort för då fick han fullt upp med att öppna paket. Gud så han rev och slet i papperet och för varje paket han tog så sa han -unna va de kan va?. Haha! Å som ni alla föräldrar vet så när det kom ett mjukt paket så öppnade han inte ens förpackningen utan den slängde han åt sidan precis som alla små barn gör ;) Kläder är helt ointressant ;)
Iallafall så fick han bilar, pussel, racerbana, memory, kläder, lego, böcker och såpbubblor. Jag kanske har glömt nåt, säg till isf ;)
Han är jätte nöjd med allt och tack alla ni som kom och förgyllde hans dag! Tack för alla presenter och tack för att ni kom! <3

Denna dag kommer att bestå av legobyggning och tvättning. Har berg med tvätt så det måste jag ta tag i. Så med andra ord så blir det en lugn och mysig söndag hemma hos familjen Åhlin/Wassman :)

Här kommer lite bilder från kalaset
















Jag är så dålig på att knäppa kort så det blev inte så många bilder. Men några lyckades jag få till iaf :)

Elias tårta. Förstå vad han har längtat ef...

SKRIVET AV SARA DEN 2011-03-26 KLOCKAN 18:43:20

mms_img65292 (MMS)

Elias tårta. Förstå vad han har längtat efter den ;-) det har varit en jätte bra dag och elias är jätte nöjd. Längre inlägg kommer imorn :-)

Äntligen fredag! :)

SKRIVET AV SARA DEN 2011-03-25 KLOCKAN 08:24:03
Äntligen är det fredag och full fart mot helgen! Denna fredag kommer att bestå av städning, byte av gardiner och ev en tur till birsta. Det är ju kalas imorn så städningen är ett MÅSTE! Det ser ut som 2:a världskriget här hemma! Leksaker, dammråttor och grejjor till förbannelse överallt! Så jag har det jag gör idag :)

Som sagt så är jag inne i en rosa period så eftersom jag kommer att sätta upp rosa gardiner i v-rummet så skulle jag vilja ha nån duk+ljuslyktor i typ samma färg. Nån som vet av nån affär som har fina dukar och ljuslyktor i rosa?  jag brukar få leta ihjäl mej när jag väl ha betämt mej för vad jag vill ha! Så tips mottages gärna! :)

Ne nu måste jag gå och göra lite nytta så man blir klar nångång :)

Kram!