Shopping:)

SKRIVET AV SARA DEN 2009-11-30 KLOCKAN 12:55:49
Hmm vad dålig jag är på att skriva här märker jag.. de ska de bli ändring på!

Ledig idag, äntligen! Har jobbat sen i onsdags så man är ganska färdig..
Jag har skruvat ner Elias garderob nu på morgonen. Den var så ranglig och ostadig så jag tog ner den! Hua vilket jobb.. Men nu är de gjort och vad fint de vart i hans rum:) Så mycket plats de blev!

Vid tre tiden idag så slutar min bästaste vän Zandra från jobbet så då ska jag hämta henne och så bär de av till birsta. Jeans och en BH till mej och ev en byrå åt Elias. En skarvsladd till ljusstaken och en gardinstång att sätta upp i köket. Det var allt tro ja:) Sen blir de nog middag på ikea skulle jag tro:) mysigt!

Elias har blivit förkyld igen:( Ingen feber som tur är. Men han är lika energisk som han brukar. Det märks nästan inte att han är förkyld. Det är ju possitivt. Hoppas han inte smittar mej bara. Jag har fått så mycke jobb nu så jag har inte tid att vara sjuk..!

Jaja nu ska jag slå av datorn och ägna mej åt min älskade son!

ha de!

när ska de sluta..??

SKRIVET AV SARA DEN 2009-11-24 KLOCKAN 09:08:15
När ska regnet försvinna härifrån??! Vart är solen?? Jag är såååååå less på de här nu! Jag är deprimerad!:( Hua!

Ledig igår och idag efter en lång jobbhelg. Sen jobbar man onsdag till söndag.. gruvar mej lite..
Elias är hemma från dagis idag. Så vi tänkte snart åka och handla mat och senare till stan tro ja. Det var ett tag sen man va nere på stan..

Sen vill jag tacka min älskade syster Sofie och min bästaste vän Zandra för att dom finns i mitt liv! Tack tack tack! Vad skulle jag ta mej till utan er!! Älskar er flickor!!

Ne på med lite kläder och brumma till icamaxi:)

ha de!

Jaha..?

SKRIVET AV SARA DEN 2009-11-18 KLOCKAN 10:31:03
Då sitter man här igen då. Elias är på dagis och jag sitter här och ugglar igen. Måste lyfta på arslet och göra nå nytta här hemma! Jag blir så trött av att sitta och göra ingenting. Fast det är ganska skönt!;)

Tänkte kanske hämta Elias tidigare från dagis och åka till svärmor en sväng. Det var ett tag sen man träffade henne nu. Elias lär nog bli överlycklig!:)
Men innan de så ska jag torka golven och slöa lite till;)


Elias har börjat prata väldigt mycke nu. Man förstår det mesta han säger:) Det är så roligt! Han har blivit väldigt fäst vid att spela innebandy. Han har egna små klubbor som han springer runt med och slår på bollen. Han är ganska duktig faktiskt:) Varje dag när pappa kommer hem från jobbet så ska de spelas. Han hinner inte mer än innanför dörren förän Elias har klubborna i handen;) hihi! Min älskade prins!!

Ne nu ska jag göra ett nytt försök med att bränna ut en skiva. Det gick inte så bra igår..:(

ha de!

När kommer solen?..

SKRIVET AV SARA DEN 2009-11-17 KLOCKAN 11:38:32
När får man se solen igen då??!! Jag börjar att bli riktigt less på de här vädret!! Man kan ju inte göra nånting..!! usch!!

Idag så tänkte jag dammsuga och torka golven. Orkade inte göra de igår.. Sen blir de nog en snabbsväng till birsta och köpa en ny mössa åt Elias. Jag hittar inte den han har haft nu. Den är spårlöst försvunnen! Har letat överallt. Mycket konstigt. Så de får bli en ny!:) Han använder sin höstmössa nu. Det går ju bra så länge de är plusgrader ute men snart lär de väl bli minusgrader igen å då kan de bli lite kallt om öronen:(

Sitter och lyssnar på Takida nu. Dom är underbara!!:) Speciellt låten "The things we owe". Guuud så bra den är!!:)  Ska nog bränna ut en skiva nu så man kan lyssna på dom i bilen oxå!:)


Dags för lite nytta nu!

Ha de!

Ny vecka..

SKRIVET AV SARA DEN 2009-11-16 KLOCKAN 11:22:50
Ja då är det en ny vecka igen. Helgen har varit lugn. Jag jobbade i lördags på dan så på kvällen blev de myspys med mina grabbar i soffan med varsin skål med glass:) Mmmm:) Det blev väldigt uppskattat av Elias. När han hade ätit upp sitt så började han äta ur min skål! Haha:) Söndagen blev lugn den oxå. Robert spelade match och vann med 4-2. Härligt! Jag for iväg och storhandlade på icamaxi så nu finns det mat för hela veckan!


Jag är ledig fram till fredag kväll så i veckan blir det städning och rensning i förråden tänkte jag. Det ligger så mycke där som man inte använder men tänker "det kan vara bra å ha". Hmm! Det har legat där i snart 5 år och än har man inte använt de! Så det kommer att åka i soporna!


Elias har fotografering idag på dagis så jag hoppas att det går bra. Det var lite stojigt där imorse när vi kom så han blev ledsen när jag skulle gå. hua vad de skär i hjärtat! Men det brukar gå över på en gång så jag hoppas att de gjorde de nu oxå.


Nu ska jag springa ut i tvättstugan och hänga tvätt. Önskar man hade tvättmaskin inne! Jag får önska mej de av tomten!;)


ha de!