Nattpass nr 2

SKRIVET AV SARA DEN 2010-03-29 KLOCKAN 06:28:00
Då är snart nattpass nr 2 avklarad. De ska bli så skönt att krypa ner i sängen för nu är jag väldigt trött :( Hua!
Natten har varit lugn. Alla har sovit som små barn. Utom jag då ;)

Idag så är Zandra hos mej å tar hand om Elias medans jag jobbar å sover. När jag vaknar till liv så ska vi väl hitta på nå skoj. Får se vad dagen bjuder på :)

Jag är så tacksam för alla som jag har i mitt liv. Tack för att ni ställer upp så mycke och hjälper mej! Tack alla! Ni är guld värda!

Ne nu ska jag göra sista rycket innan man går hem. Jobba lugnt såhär på måndags morgonen. Själv ska jag sova! ;P

Kramkram

Jobbar natt..

SKRIVET AV SARA DEN 2010-03-28 KLOCKAN 04:40:10

Jobbar första natten va tre. Hua vad trött jag är! :( Jag kunde inte sova nåt i eftermiddas heller för jag har så svårt att sova på dan.. Mina ögon väger ton!! Saknar min säng väldigt mycke nu!! :)

Elias hade kalas igår. Det var mycke trevligt! Tack för alla fina presenter! :) Elias blev så glad när hans kusin Julia kom. Han älskar att leka med henne! :) En lyckad dag var de! Mamma älskar dej hjärtat! :)

Sofie har flyttat till Malmö nu. Kul för henne men tråkigt för mej som måste åka sååååå lååångt när jag ska hälsa på ;P Men jag är väldigt glad för hennes skull. Äntligen börjar de ljusna! :) Eller hur syster? :) Love you!

Från de ena till de tredje.. Är de nån som har några planer inför sista april?.. De är iofs 4 veckor dit men de är snart ;P Jag har inte en aning om vad jag ska göra.. Kom gärna med förslag! :)

Aja nu måste jag återgå till arbetet å göra ett sista ryck innan man får åka hem å krypa ner i den underbara sängen som står hemma å väntar på mej!:)

På återseende!

why why why..??

SKRIVET AV SARA DEN 2010-03-21 KLOCKAN 20:10:23
Varför ska de drabba mej just nu när jag inte har tid!? J*vla förkylning! Vad har jag gjort för ont för att förtjäna detta..?? ;)

Aja, helgen har varit lugn iaf. Inga större händelser på arbetet. Ska bli skönt att strax få åka hem å krama om kudden ordentligt! Fast så mycke vila blir de ju inte för imorn 07.00 ska man infinna sig på arbetet igen :/ Drygt men självförvållat :) Money money money! :)

Min stackars kisse katt har spytt varje dag nu i en veckas tid..:( Ser mest ut som hårbollar och kommer bara 1-2 gånger om dan men de kan väl ändå inte vara normalt??.. Måste ringa tant veterinär imorn å höra vad dom säger. För stackarn har ju blivit så mager.. :,(

Elias fyller år på fredag! :) Mammas lilla hjärta blir två år! hua vad tiden går fort. Känns som om de var nyss han föddes. Stor pojken min! :) Det är nästan så man blir sugen på en liten till ;) Haha men de får vänta ett tag till de tro jag bestämt!

Varför ska vi tjejer behöva ha denna vecka varje månad?! Det är ju skit jobbigt ju! Jag känner mej tjock, oren och är så j*vla sötsugen hela tiden så jag tror jag blir tokig snart! Hua vad jobbigt!! Å ni killar klagar på en liten förkylning!! HMMM!

Nu ska jag göra sista rycket innan man gör kväll. Längtar efter min säng nu!!

Underbara väder :)

SKRIVET AV SARA DEN 2010-03-20 KLOCKAN 15:29:37
Underbart väder ute idag! Synd att man jobbar 7-21 inomhus :( Har varit ut en sväng iaf å andas lite frisk luft :) Härligt!

I helgen ska jag jobba jobba jobba. Sen blir de jobb måndag och tidsdag oxå sen ledig onsdag och jobb torsdag och fredag :) Gör jag nåt annat än jobba..? nope! Har ju inget annat för mej då Elias är hos sin pappa så då kan jag lika gärna jobba jobba jobba :)

Biljetter och stugor är nu bokade! 8 juli drar vi till Falkenberg och myser! :) Vi ska se 'en mor till salu' en fars av stefan och krister. Så j*vla roligt! :) Och får vi tillfälle så åker vi naturligtvis till Ullared oxå som bara ligger 3 mil därifrån :) Shopping!! :)

Till min älskade mamma: Kämpa på! Det är snart över! det är bara att komma till mej om det blir för jobbigt! Love you!

Nu ska jag jobba vidare!

Ha de!

Alnöbo igen :)

SKRIVET AV SARA DEN 2010-03-12 KLOCKAN 09:16:11
Ja då var man Alnöbo igen då. Härligt :) Jag har fått till de ganska bra i lägenheten. Bara lite småsaker som fattas nu. Underbart!! :)

Jag var ju i Malmö för två veckor sen. Så roligt har jag inte haft på länge!! :) Taxiresan från bowlingen till casinot tog kanske 5-10 minuter. Det var dom roligaste 5-10 minutrarna på länge kan jag säga! hahaha! Det är svårt att förklara så därför ska jag inte ens försöka men Sofie och Magnus förstår vad jag menar! :D Så till Malmö åker jag fler gånger vill jag lova! :)

Ja jag jobbar på som vanligt ja. Jobb jobb jobb..! Men jag är glad så länge jag får jobba såhär mycke. Snart kanske man inte får nånting :( Så de gäller att passa på!

Saknar Elias så otroligt mycke nu! Han har varit hos Robert hela veckan. Förhoppningvis så får jag träffa Elias ikväll! :) Hoppas hoppas hoppas! Jag är ledig i helgen så jag hoppas att Elias ska vara hos mej då för jag jobbar ju HELA nästa helg :( Mammas lilla hjärta! :)


Ne nu ska jag jobba vidare.. Slutar halv två idag sen är de helg! :)